Aanbod ModelHome Models

ModelHome biedt modellen een eigen profiel op onze website. Met dit profiel kun je je als model zo goed mogelijk in de kijker spelen. Tevens kun je met dit profiel gebruik maken van verschillende acties en diensten. Zo kunnen onze models lid worden van enkele communities en hier kennismaken en discussiëren met andere modellen, fotografen en mogelijke opdrachtgevers. Je ontvangt al het laatste nieuws op gebied van opdrachten, castings en mode. Daarnaast kun je gebruik maken van speciaal georganiseerde fotoshoot en catwalk training dagen door ModelHome.

Fotoshoot

ModelHome organiseert fotoshoot dagen. Heb jij nog geen professioneel portfolio dan is dit je kans. Voor slechts € 70,- kun jij al een professioneel portfolio opbouwen. Je wordt tijdens deze fotoshoot ondersteund door een professionele coach die jou zal stylen. Daarnaast is voor € 15,- extra visagie ook inbegrepen. Deze shoots zullen zowel in de studio als op locatie gehouden worden. Je kunt je inschrijven voor deze actie door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met als onderwerp fotoshoot dagen of ga naar onze contact pagina.

Catwalk Training

ModelHome organiseert voor onze models ook catwalk trainingen. Je zult door een internationale catwalktrainer professioneel getraind worden op de catwalk. Dit is de kans om te leren hoe jij jezelf kunt presenteren bij castings en bij modeshows.  Deze catwalk training duurt 2 uur en is slechts € 60,-. Voor deze ModelHome Catwalk training kun je je inschrijven door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met als onderwerp Catwalk training of ga naar onze contact pagina.

ModelHome zal tevens deze dagen combineren waardoor je zowel een fotoshoot en een catwalktraining kan doen.  Wil jij gebruik maken van zowel een fotoshoot en een catwalktraining dan kost dat slechts € 100,-. Zorg dat jij als model zo goed mogelijk voor de dag komt door een professionele fotoshoot en een professionele catwalk training te volgen. Geniet via ModelHome van een professionele fotoshoot en catwalk training!

Tip om model te worden!

 

dutch model event

Portfolio Modelhome

 

blok-onder-M

Models ModelHome

 

Blok-onder-R