Fashionweek winter editie

Geschreven door Claudine Anemaet.

mode 5Mercedes - Benz Fashionweek Amsterdam kijkt terug op een zeer geslaagde 20e jubileumeditie! De winter editie 2014 van de Mercedes - Benz Fashionweek Amsterdam trok meer dan 25.000 bezoekers. Ben jij benieuwd en wil je meer weten?  Lees dan verder.


Mercedes - Benz Fashionweek Amsterdam

Grote nationale en internationale, nieuwe talentvolle en gevestigde ontwerpers presenteerde hun collectie aan het mode minnend publiek in Amsterdam. Steeds meer mensen zijn op de hoogte van het grootste mode evenement in Nederland. Op het terrein van de Westergasfabriek waren 30 indrukwekkende professionele catwalk shows. Tijdens de show liepen er 418 modellen op de catwalk die een gezamenlijke afstand hebben gelopen van ongeveer 42 kilometer. 8 shows werden begeleid door zang of een life band. De livestreams zijn 14.000 keer bekeken en de hashtag: #MBFWA werd bijna 20.000 keer gebruikt. Er zijn 10.000 goodie bags uitgedeeld aan de bezoekers en er zijn 5000 duizend speciaal ontworpen tassen, door Piet Paris, uit gedeeld door heel Nederland.

mode 1 mode 2 mode 3 mode 4

Jubileum editie

Voor de jubileum editie, waarvoor eerst alleen professionals en uitgenodigde toegang kregen was deze keer anders. Deze keer was het toegankelijker voor de consumenten dan vroeger. Niet alleen bij de Roadshow, die naast Amsterdam toerde door Den Haag , Rotterdam en Utrecht maar ook op de 10 daagse Downtown. Gedurende 10 dagen, in 10 culturele instellingen was er veel aan mode talent te zien door een breed publiek. Mode liefhebbers zijn in staat om weer tickets voor het volgende Mercedes - Benz fashionweek te krijgen door zichzelf aan te melden voor de frontrow Club.

Fashionweek is succesvol

Het is duidelijk dat Mercedes - Benz Fashionweek Amsterdam een enorme groei heeft gemaakt tijdens deze jubileum editie. De betrokkenheid van ontwerpers , mode professionals , zakelijke partners , media en consumenten is ongekend , zowel op het podium als achter de schermen. De nieuwe hoofdsponsor, Mercedes - Benz, draagt bij aan onze internationale reputatie. Mercedes - Benz Fashionweek Amsterdam wordt wereldwijd steeds bekender als een mode-platform voor creatief talent met een uniek geluid.

 Next Fashion week

De zomer editie van de Mercedes - Benz Fashionweek Amsterdam vindt plaats op 04-14 juli 2014. In de komende zes maanden kunnen modeliefhebbers op de hoogte te blijven van nieuws en evenementen de fashionweek site.

 20ste jubileum editie Fashionweek Amsterdam is het mode evenement van 2014!

Reacties (7)

500 tekens over

Cancel or

 • silkexotic
  <a href="http://www.saadmeats.biz/fendi-wallet-template-meeting-schedule-fendic">fendi wallet template meeting schedule</a><a href="http://www.saadmeats.biz/fendi-wallet-big-news-coming-fendic">fendi wallet big news coming</a><a href="http://www.saadmeats.biz/fendi-handbag-purse-game-items-fendic">fendi handbag purse game items</a><a href="http://www.saadmeats.biz/fendi-wallet-purse-games-fendic">fendi wallet purse games</a>
  silkexotic
 • myy
  http://www.juicy-coutureoutlet.com/, http://www.northfacejackets.fr/, http://www.nikeshoes.de/, http://www.jimmychoos-shoes.com/, http://www.coach-outlet.store/, http://suns.nba-jersey.com/, http://www.cheap-iphonecases.com/, http://www.converse-schuhe.com.de/, http://www.oakleys-sunglasses.com.co/, http://www.outlet-pradas.com/, http://www.cheap-jerseys.com.co/, http://www.outlet-oakleys.com/, http://jets.nfl-jerseys.org/, http://www.kate-spades.net/, http://www.michaelkors-ins.com/
 • Kamron
  And I thought I was the sensible one. Thanks for setting me sttrigha. http://stheuo.com rzihsp guqhnwfazg
 • Doll
  So that's the case? Quite a <a href="http://wckkfe.com">retaoeviln</a> that is.
 • Kaycie
  Son of a gun, this is so heplful! http://aiurckctpfx.com zpvgdmtlak mlprodkax
 • Reno
  A <a href="http://mxdiflchls.com">plenliagsy</a> rational answer. Good to hear from you.
 • Tracen
  That's a wetglthoulh--out answer to a challenging question

Tip om model te worden!

 

dutch model event

Portfolio Modelhome

 

blok-onder-M

Models ModelHome

 

Blok-onder-R