Top model Tyra Banks promoot nieuwe seizoen ANTM op een hele speciale manier!

Geschreven door Fatima Allaoui.

model5Dat Tyra Banks een mooie vrouw is wisten we natuurlijk allang en dat ze op en top vrouwelijk is, is ook geen nieuws. Maar nu werd het topmodel gespot met een flinke haargroei op haar bovenlip. Lees nu verder!


topmodel Tyra Banks draagt mannelijke snor ter promotie

Tyra Banks twitterde een foto waar ze een mannen snor draagt. Niet zo’n getekende variant, maar een echte, harige en lange mannen snor waar Asterix en Obelix een voorbeeld aan kunnen nemen. Heeft het topmodel last van overtollige haargroei? No worries, want het haar is niet van Tyra zelf, maar een manier om het nieuwe seizoen van American’s Next Topmodel te promoten.

model 1 model2 model3 model4

Strijd om de titel: American ’s Next Topmodel

Binnenkort start alweer het twintigste seizoen en na velen seizoenen vol vrouwelijke modellen besloot Tyra dat het tijd was voor een restyling. In het seizoen worden zowel vrouwen als mannen gerekruteerd door Tyra en haar team. Acht vrouwen en mannen zullen de strijd met elkaar aangaan om de titel van American’s Next Topmodel.

Wil jij zelf ook model worden? Dan kan je je eigen nu bij ons inschrijven en wie weet nodigen we je uit om deel te nemen aan Miss verkiezing Queen of the Benelux 2014 en maak je ook nog eens kans om topmodel te worden!

Reacties (6)

500 tekens over

Cancel or

 • myy
  http://www.juicy-coutureoutlet.com/, http://www.northfacejackets.fr/, http://www.nikeshoes.de/, http://www.jimmychoos-shoes.com/, http://www.coach-outlet.store/, http://suns.nba-jersey.com/, http://www.cheap-iphonecases.com/, http://www.converse-schuhe.com.de/, http://www.oakleys-sunglasses.com.co/, http://www.outlet-pradas.com/, http://www.cheap-jerseys.com.co/, http://www.outlet-oakleys.com/, http://jets.nfl-jerseys.org/, http://www.kate-spades.net/, http://www.michaelkors-ins.com/
 • Jeana
  Always a good job right here. Keep rolling on thugorh. http://qpkyzaany.com ylcycl szqxpkjl
 • Janaya
  Frankly I think that's <a href="http://hrbmcmgfy.com">abltoulesy</a> good stuff.
 • Emeline
  If not for your writing this topic could be very covlonuted and oblique. http://dbheqwpmif.com cejktny jddvtu
 • Graceland
  We <a href="http://qpindontv.com">cod'luve</a> done with that insight early on.
 • Betsy
  Canllig all cars, calling all cars, we're ready to make a deal.

Tip om model te worden!

 

dutch model event

Portfolio Modelhome

 

blok-onder-M

Models ModelHome

 

Blok-onder-R