Amsterdam Fashionweek Verslag show Sepehr Maghsoudi!

Geschreven door Milou Verhoeks & Mariska Schokker.

model1In een overvolle zaal vol modeliefhebbers showde Sepehr Maghsoudi zijn A/W ’13 collectie, ‘Embrace your darkness’. Naast sterren zoals Ferry Corsten Sharon Doorson genoot ook Team ModelHome van deze inspirerende couture stukken. Leuk detail; onze catwalkcoach Reggie Henriquez was ook aanwezig! Lees hier het gehele verslag!

Sephehr Magsoudi : Lange vlechten & top couture stukken

Na glibberend en glijdend op onze metershoge hakken (door de sneeuw!) aan te zijn gekomen bij de show van Sepehr Magsoudi zit de stemming er al goed in. De zaal is overvol met modeliefhebbers en de belanstelling voor de collectie van Sepehr is duidelijk groot. De collectie die Sepehr toont (7e collectie) is duister, maar tegelijkertijd jeugdig door speelse elementen zoals molentjes. De collectie straalt luxe uit wat terug te zien is in de keuze voor stoffen en het oog voor detail. Wat vooral opviel in deze show waren de prachtige jassen (hebben, hebben!) en uiteraard zijn showstopper aan het einde, een prachtige jurk gedragen door model Melissa Baas (Benelux next top model 2010). Daarnaast vielen de tot aan de grond vallende vlechten op. De haarcreaties waren ronduit prachtig! Na deze inspirerende show hebben we enkele aanwezigen zoals modellen, onze catwalkcoach en modeliefhebbers de oren van het lijf gevraagd.

Aanmelden model

 ModelHome ModelHome model modellen Modellennieuws Modellenbureau

fotoshoot

Reggie Henriquez : CatwalkCoach ModelHome!

Wij zagen catwalk coach Reggie H. stralend van de show genieten. Wij vroegen hem naar zijn ervaringen.Reggie kun je ons vertellen waarom je hier bent? Ik ben hier om te kijken naar een model dat ik de afgelopen weken voor deze show heb getraind. Het gaat om model Dewi die voor het eerst meeliep tijdens de fashionweek. Ze kon daarvoor nog extra catwalktraining gebruiken en daarom heb ik haar de afgelopen maand intensief getraind. 

We zien aan Reggie dat hij zeer trots is op zijn model en hij straalt in zijn mooie outfit!
Nu zijn we natuurlijk ook benieuwd naar hoe jouw model Dewi heeft gelopen tijdens de show? Heel goed, ik ben trots op Dewi. Vooral omdat Dewi het model was met de hoogste hakken van allemaal (18 centimeter!) ze hield zich goed staande tussen de professionele modellen. We gaan natuurlijk nog verder werken aan wat punten want je blijft jezelf als model op de catwalk altijd ontwikkelen. 

Reggie heb jij nog tips voor beginnende modellen die de catwalk opgaan?
Ja dat heb ik zeker. Belangrijkste is dat je je goed voelt, als je onzeker bent dan straal je dat ook uit dus hoe nieuw iets ook is voel je zelfverzekerd. Daarnaast laat je niet onzeker maken door anderen en sta open voor tips, kijk filmpjes op youtubes van andere modellen. Ook is het heel belangrijk om goed na te denken wat de designer van jou als model verwacht, wat voor soort show is het en wat wilt de designer uitstralen?

Wat vond je van de collectie vandaag?
Heel erg mooi, ik ben erg excited ervan! Ik heb echt genoten.

Wat vond je het mooiste?
Ja dan toch het moment dat ik Dewi zag lopen!

Bedankt Reggie voor dit leuke gesprek!
Wil jij ook eens een catwalk training van Reggie? Dat kan tijdens onze trainingsdagen. Voor meer informatie mail je naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met als onderwerp trainingsdag.

      Modellen modelhome   Modelhome modellebureau   fotoshoot modellenbureau

Lorraine Serra : Eigenaresse MODE’L Magazine 

Lorraine, eigenaresse van MODE’L Magazine maar ook verantwoordelijk voor de PR van deze show was uiteraard ook aanwezig. Ze rende van hot naar her maar gelukkig had ze even tijd voor ons.

Lorraine kun je vertellen wat je van de show vond?
Geweldig, voor mij was het natuurlijk een speciale show omdat ik de PR heb verzorgd en er een aantal modellen van ons meeliepen (gezicht Eef) en ook nog een deel van de sponsoren heb geregeld.

Een hoop werk dus?
Ja het waren een aantal heftige weken maar het is geweldig om te doen, vooral na de show dan sta je toch vol trots te kijken hoe je dat toch allemaal maar geregeld hebt.

Je bent erg druk dus we gaan je nu niet langer storen! Bedankt Lorraine!

modellen model Netwerk Fotoshoot dagen portfolioshoot model

Wesley : Model in de show van Sepehr

Na de show kwamen wij male model Wesley tegen, wij vroegen hem naar zijn ervaringen tijdens deze show en als model.

Kun je jezelf kort voorstellen?
Ik ben Wesley, 23 jaar en woon in Leiderdorp. Ik studeer in het dagelijks leven mensendiek en ben daarnaast model.

Wow dat is iets heel anders maar wel een mooie combinatie! Kun je ons vertellen hoe je aan deze opdracht komt?
Ik kom aan deze opdracht via mijn agency Fic Models.

Heb je veel andere opdrachten?
Ja ik loop vooral veel tijdens de fashion week en doe veel fotoshoots.

Wat nou als je moet kiezen tussen je studie of het modellenwerk?
Ik ga voor een combinatie, momenteel laat ik vaak wel mijn studie voorgaan maar het is goed te combineren.

Maar als je nou echt moet kiezen?
Dan kies ik toch voor modellenwerk.

Heb jij nog tips voor andere modellen?
Ja ik vind het erg belangrijk dat je jezelf blijft en dat je niet veranderd door de wereld waar je in terecht komt. Ook is het erg belangrijk dat je geniet van het model zijn dus heb geen stress en heb plezier in de opdrachten die je doet. Daarnaast is een goede tip om veel te sporten en gezond te eten.

Bedankt Wesley voor het delen van jouw ervaringen en tips!

model van de maand

Annemijn : bezoekster van de fashionshow die ook wel model zou willen worden.

Tussen de bezoekers kwamen wij Annemijn tegen, benieuwd naar haar reden van bezoek stelden wij haar enkele vragen.

Wie ben je en wat doe je hier?
Ik ben Annemijn, 15 jaar en kom uit Hilversum. Ik ben hier omdat mijn vriendin meeloopt in deze show als model en daarnaast leek het mij een keer leuk om naar zoiets toe te gaan.

Hoe deed je vriendin het?
Heel goed, het is heel gaaf om te zien.

Zou je zelf daar ook willen lopen? Oftewel lijkt het jou wat om model te worden?
Ja lijkt mij eigenlijk ook wel leuk vooral als je het haar ziet doen denk ik wel dat zou ik ook wel willen.

Heb je al een eerste stap gezet hiervoor?
Ja ik heb laatst een fotoshoot gehad met haar samen, dat ging goed en het was ook erg leuk. Verder moet ik nog goed gaan rondkijken.

Nou wie weet zien we je volgend jaar hier ook staan! Succes ermee en hopelijk tot ziens!

     modellennetwerk model    modellenbureau model    Modelhome modellen

Sharon Doorson : Zangeres en Sepehr Fan!

Tussen de bezoekers viel zangeres Sharon meteen op mede vanwege haar prachtige rode haar en goede styling! Wij waren benieuwd naar de mening van Sharon.

Sharon waarom ben je hier vanavond?
Mijn vriend is model en liep mee in de show en daarnaast kom ik natuurlijk voor Sepehr. Ik vind zijn collecties prachtig en heb natuurlijk zijn creaties ook gedragen in mijn laatste videoclip.

Wat vond je van de collectie van vanavond?
Helemaal geweldig maar ik had niet anders verwacht van Sepehr. Ik bewonder het hoe creatief hij kan zijn en heb genoten.

Bedankt Sharon voor je tijd! 

      model     Shoot     Sepehr Sepehr

ModelHome model worden? Maak een gratis profiel aan en geniet van alle modellenvoordelen!

Reacties (4)

500 tekens over

Cancel or

 • myy
  http://www.stone-islandestore.com/, http://www.nike-airmax.com.de/, http://www.nike-shoes.com.se/, http://www.christian-louboutin-shoes.com/, http://www.timberlandspaschere.fr/, http://www.nikerosherun.com.co/, http://www.mcm-handbags.org/, http://www.pulseraspandora.com.es/, http://www.pandora-charmscanada.ca/, http://warriors.nba-jersey.com/, http://www.scarpe-hoganshoes.it/, http://www.longchamp-outlet.com.co/, http://www.michaelkors.so/, http://www.reebok-shoes.co.uk/,
 • asmaxqb4vnb
  aceon altace erythromycin 250 mg
 • WilliamKn
  You must not massage the skin with a towel to dry it, as opposed to pat completely dry the location of application. Significant adverse effects of Tretinoin Cream are uncommon however can include swelling of your face, hives, problem breathing, puffinessing of the lips or tongue in addition to closing of your throat. A lot more most likely negative effects are those related to the method your skin reacts, and they can consist of tingling, buy mobic online puff
 • Maxime
  Ik doe mijn afstudeeronderzoek bij modeontwerper Sepehr Maghsoudi en ik vroeg mij af of jullie mijn enquete over zijn merk zouden willen invullen? Dit bedraagt vier minuten van jullie tijd.

  Je maakt kans op een Sepehr Maghsoudi T-Shirt als je de enquete invult en een tweet verstuurd met: 'Ik heb de enquete ingevuld en wil kans maken op het design T-Shirt @SepehrMaghsoudi'. De enquete is namelijk volledig anoniem.

  De link naar de enquete is: http://www.thesistools.com/web/?id=333496

Tip om model te worden!

 

dutch model event

Portfolio Modelhome

 

blok-onder-M

Models ModelHome

 

Blok-onder-R