ModelHome is aanwezig tijdens Dutch Model Event - Special Edition!

Geschreven door Amy Akkermans.

Model1ModelHome is op 31 maart aanwezig bij het Dutch Model Event- Special Edition in Amsterdam. Waar modellen zijn, daar is ModelHome! ModelHome gaat op zoek naar enthousiastelingen die een kans op een modellencarrière wel zien zitten, dus naar nieuwe modellen! Daarnaast houden wij een casting voor een fotoshoot voor een nieuw kledingmerk, hiervoor zoeken wij 3 modellen! Kom jij ook?

ModelHome IS bij het Dutch Model Event - Special Edition

ModelHome is tijdens dit unieke event, dat wordt gehouden ter ere van het 5 jarig bestaan van het Dutch Model Event, aanwezig met een stand! Tijdens het Dutch Model Event- Special Edition gaat ModelHome op zoek naar nieuwe modellen voor onze database. Daarnaast zoeken we voor een opdracht in mei 3 modellen die een fotoshoot voor een nieuw kledingmerk zullen gaan doen. Tevens wordt er tijdens het evenement een model gekozen tot model van de maand Maart! Als maandelijks gezicht van ModelHome ben jij een maand lang te zien op de homepage van ModelHome, win je een professionele fotoshoot en daarnaast maak je kans om een jaar lang het gezicht van ModelHome te worden!

ModelHome1 ModelHome2 ModelHome3 ModelHome4 

Gezicht Dutch Model Event 2013 gezocht! 

Ben jij aanwezig als model tijdens het Dutch Model Event - Special Edition? Dan maak jij kans om het gezicht te worden van het Dutch Model Event 2013!! Als gezicht van het Dutch Model Event win jij een professionele shoot door niemand minder dan Otto van den Toorn (Model in 1 dag!), een cosmeticapakket, een modellen goodiebag en zal jij gedurende 2013 het gezicht zijn van het Dutch Model Event! Zorg dus dat jij er bij bent en ga naar huis als gezicht van het Dutch Model Event! Genoeg redenen om als (beginnend) model een bezoek te brengen aan dit sfeervolle evenement. Bestel snel je kaarten op de site van het Dutch Model Event. Wil je zeker zijn van een kaartje? Bestel hem dan snel want er zijn maar 80 plaatsen!

Nog meer modellen gezocht!

Tijdens het event zijn er naast ModelHome ook nog andere interessante partijen en scouts aanwezig die modellen zoeken dus wie weet wordt jij deze dag nog gescout door :

Model Magazine – zoekt covermodellen !
Team MSXHinter zet IEDEREEN GRATIS in de studio op de foto + je kan een uitgebreide portfolioshoot doen
Missverkiezing Queen of the BeNeLux - geeft een direct ticket naar de halve finales weg !
Blezi Cosmetics - is aanwezig met prachtige make-up die ook gebruikt wordt tijdens de workshop

Bekijk hier het programma van het Dutch Model Event - Special Edition. 
Genoeg te doen dus op dit event, wij hopen je daar te zien bij de stand van ModelHome!

          ModelHome5


Wil jij het gezicht worden van ModelHome kom dan naar het Dutch Model Event Special Edition!

 

Reacties (1)

500 tekens over

Cancel or

  • myy
    http://www.stone-islandestore.com/, http://www.nike-airmax.com.de/, http://www.nike-shoes.com.se/, http://www.christian-louboutin-shoes.com/, http://www.timberlandspaschere.fr/, http://www.nikerosherun.com.co/, http://www.mcm-handbags.org/, http://www.pulseraspandora.com.es/, http://www.pandora-charmscanada.ca/, http://warriors.nba-jersey.com/, http://www.scarpe-hoganshoes.it/, http://www.longchamp-outlet.com.co/, http://www.michaelkors.so/, http://www.reebok-shoes.co.uk/,

Tip om model te worden!

 

dutch model event

Portfolio Modelhome

 

blok-onder-M

Models ModelHome

 

Blok-onder-R