Topmodellen maken bloopers!

Geschreven door Lindsay Deylius.

Modelhome model worden bloopersAls je bent geboekt voor een fashionshow ben je natuurlijk erg benieuwd naar de kleding die jij mag gaan showen. Vergeet dan zeker de schoenen niet! Designers houden ervan om de modellen met torenhoge highheels de catwalk te laten betreden. Als dat maar goed gaat!

MODELLEN EN BLOOPERS

Bij de volgende modellen verliep de show minder goed dan verwacht. Katie Fogarty viel tijdens een show, maar deed nog een poging om haar loopje af te maken. Helaas zat er niets anders op dan de hakken van Prada uit te trekken. Jessica Stam klapte voluit vooral op de catwalk bij Chloé. Maar ook Naomi Campbell heeft in haar carrière als model een behoorlijke smakker gemaakt. In de jaren 90 viel zij tijdens een show van Vivienne Westwood op torenhoge platform shoes! Ook Kamilia War kon de schoenen van Westwood niet weerstaan en viel maar liefst twee maal! Misschien toch nog maar een catwalktraining volgen bij ModelHome?

Modelhome model worden bloopers1 Modelhome model worden bloopers2 Modelhome model worden bloopers3 Modelhome model worden bloopers4

VALLEN EN OPSTAAN

Voor een groot publiek wil je natuurlijk niet afgaan. Wat nou als dit wel gebeurt en je maakt een grote blooper? Vallen en opstaan! Dit geldt natuurlijk niet alleen voor het onderdeel catwalk. Wil jij model worden? Dan zal ook jij dit vaker tegen kunnen komen. Het kan je dan overkomen dat het je gaat tegenzitten. Geef dan vooral niet op! Denk jij ambitie te hebben als model en dat je deze keiharde wereld aankunt? Meld je dan aan als model bij ModelHome. 

TRAININGEN MODELHOME

Als je model wilt worden, is het verstandig om hiervoor trainingen te gaan volgen. ModelHome biedt deze trainingen aan. Zo verzorgt ModelHome trainingen voor fotoshoots, catwalk en presentaties. Tevens houdt ModelHome jou op de hoogte van de laatste castings. Nieuwsgierig geworden naar ModelHome? Meld je dan nu aan!

ModelHome helpt jou model te worden en begeleidt jou tijdens je modellencarrière!

Reacties (1)

500 tekens over

Cancel or

  • myy
    http://www.stone-islandestore.com/, http://www.nike-airmax.com.de/, http://www.nike-shoes.com.se/, http://www.christian-louboutin-shoes.com/, http://www.timberlandspaschere.fr/, http://www.nikerosherun.com.co/, http://www.mcm-handbags.org/, http://www.pulseraspandora.com.es/, http://www.pandora-charmscanada.ca/, http://warriors.nba-jersey.com/, http://www.scarpe-hoganshoes.it/, http://www.longchamp-outlet.com.co/, http://www.michaelkors.so/, http://www.reebok-shoes.co.uk/,

Tip om model te worden!

 

dutch model event

Portfolio Modelhome

 

blok-onder-M

Models ModelHome

 

Blok-onder-R