Modellen & Celebrities en hun bodytypes

Geschreven door Amy Akkermans.

artikel figuurAppels, peren, asperges.. ..Je zou bijna gaan denken dat dit artikel gaat over gezonde voeding maar naast groente en fruit zijn het ook bodytypes. Welke lichaamsvormen hebben modellen en celebrities? En hoe herken je een zogeheten bodytype? Hieronder bespreken we de meest voorkomende bodytypes.

Bodytypes

De zandloper
Vrouwen met een zandloper figuur hebben een duidelijke taille, wat vollere borsten, de heupen zijn in verhouding met de schouders en het gewicht verspreidt zich over het gehele lichaam. 

Modellen en celebrities die beschikken over een zandloperfiguur zijn Kim Kardashian, Scarlett Johansson en Vanessa Minnillo.

De appel
Met een appelfiguur heb je brede schouders en grote borsten. Je kan een wat dikkere buik hebben, smalle heupen en mooie slanke benen.

Drew Barrymore, Catherine Zeta Jones en Jessica Simpson behoren tot deze categorie.

De peer
Bij de peerfiguren zijn de heupen breder dan de schouders, de schouders zijn redelijk smal en de borsten in verhouding kleiner. Je bovenbenen kunnen wat dikker zijn.

De peren onder de modellen en celebrities zijn Rihanna, Jennifer Love-Hewitt en Jennifer Lopez.

De asperge
Vrouwen met een aspergefiguur zijn slank en atletisch gebouwd, hebben geen opvallende taille en zijn hebben smalle schouders en heupen.

Modellen en celebrities met de asperge als bodytype zijn o.a. Keira Knightley, Nathalie Portman en Kate Hudson.

artikel figuur 2 artikel figuur 3 artikel figuur 4 Figuur artikel 1

How to dress?

Zandloper
Een zandloper kan heel veel hebben qua kleding en wordt vaak als het perfecte figuur gezien. Als je bezit over dit figuur dan kun je het best je taille accentueren door bijvoorbeeld een tailleriem te dragen. Een broek met een hoge taille accentueert ook de taille en lijk je langer en slanker.

Appel
Omdat het gewicht bij een appelfiguur (helaas) snel rond de buik gaat zitten is het slim om strakke shirtjes en topjes in de winkelrekken te laten hangen. Draag topjes die ruimvallen en blouses die je mooie decolleté laten zien. Een V-hals laat je langer en slanker lijken.

Peer
Voor vrouwen met een peervorm is het slim om de nadruk te leggen op hun slanke bovenlichaam. Dit kan door strakke topjes te dragen om zo de taille te benadrukken. Kleurtjes en printjes on top zijn goede keuzes, terwijl de onderkant van hun kleding juist het beste rustig kan worden gehouden.

Asperge
Kies voor kledingstukken die curves creëren. Gebruik hiervoor stoffen met ruches en prints. Draag hoge hakken om je benen nog langer te doen lijken en kies voor kleding met een vrouwelijke touch.

Een vraag aan jullie modellen: Heb jij een van bovenstaande bodytypes?

Reacties (1)

500 tekens over

Cancel or

  • myy
    http://www.stone-islandestore.com/, http://www.nike-airmax.com.de/, http://www.nike-shoes.com.se/, http://www.christian-louboutin-shoes.com/, http://www.timberlandspaschere.fr/, http://www.nikerosherun.com.co/, http://www.mcm-handbags.org/, http://www.pulseraspandora.com.es/, http://www.pandora-charmscanada.ca/, http://warriors.nba-jersey.com/, http://www.scarpe-hoganshoes.it/, http://www.longchamp-outlet.com.co/, http://www.michaelkors.so/, http://www.reebok-shoes.co.uk/,

Tip om model te worden!

 

dutch model event

Portfolio Modelhome

 

blok-onder-M

Models ModelHome

 

Blok-onder-R