Voorbereid aan je carrière als model beginnen

Geschreven door Monica Csizmarik.

ModellenwereldEn daar sta je dan amper 15 jaar oud aan de andere kant van de wereld. Je droom aan het beleven, aanstormend model. Echter is het modellen leven niet alleen maar glitter en glamour. Het is een harde realiteit waar ook afwijzing bij hoort. En hoe ga je daar mee om als je nog zo jong bent. En hoe is het voor je ouders om jou los te laten en je voor te bereiden op je carrière als model.

 A Model for Living

De grote internationale modellenbureaus Premier en Storm gebruiken beiden het boek ”A Model for Living” om nieuwe modellen en hun familie te adviseren. Het boek geeft goede tips, hoe om te gaan met afwijzing, en het zelfvertrouwen te vergroten. Dit is de perfecte basis voor jonge mannen en vrouwen die een carrière als model ambiëren in de veeleisende wereld van Fashion. Het boek is Engelstalig en online te verkrijgen.

Modellenwereld1 Modellenwereld3 Modellenwereld4 Modellenwereld1 

Modelhome helpt jou

Ook ModelHome biedt workshops om je carrière als model een boost te geven. Van catwalktrainingen tot presentaties. Houd ook de nieuwsberichten in de gaten voor tips!

Modellenwereld2

Model worden? ModelHome is de thuisbasis voor modellen! 

 

 

Reacties (1)

500 tekens over

Cancel or

  • myy
    http://www.stone-islandestore.com/, http://www.nike-airmax.com.de/, http://www.nike-shoes.com.se/, http://www.christian-louboutin-shoes.com/, http://www.timberlandspaschere.fr/, http://www.nikerosherun.com.co/, http://www.mcm-handbags.org/, http://www.pulseraspandora.com.es/, http://www.pandora-charmscanada.ca/, http://warriors.nba-jersey.com/, http://www.scarpe-hoganshoes.it/, http://www.longchamp-outlet.com.co/, http://www.michaelkors.so/, http://www.reebok-shoes.co.uk/,

Tip om model te worden!

 

dutch model event

Portfolio Modelhome

 

blok-onder-M

Models ModelHome

 

Blok-onder-R