STRIKE A POSE!

Geschreven door Lindsay Deylius.

Modelhome fotoshoot model wordenWelke poses moet ik aannemen? Wat kan ik doen qua voorbereiding? Heb jij binnenkort een fotoshoot of wil je er graag een doen, maar heb je geen flauw idee hoe je moet poseren? Lees dan de onderstaande tips die jou leren om als een topmodel voor de camera te staan!


HELP! IK MOET POSEREN!

Model worden is een droom van velen van ons. Maar hoe begin je daarmee? Zorg voor een goed portfolio en word lid van ModelHome! Maar wat moet je doen als je nog nooit een fotoshoot hebt gedaan? Daarvoor zijn hier een paar belangrijke tips. Zorg dat je zo uitgerust mogelijk naar een fotoshoot gaat. Drink veel water en eet gezond. Zorg dat je nagels er schoon en natuurlijk uitzien en blijf niet te lang in de zon. Als je zelf kleding meeneemt naar een fotoshoot moeten deze mooi gestreken zijn en let er op dat er geen pluisjes of viezigheid op zit. Het is handig om je kleding bij daglicht te checken.

Modelhome fotoshoot model worden2 Modelhome fotoshoot model worden4 Modelhome fotoshoot model worden3 Modelhome fotoshoot model worden5

HOE POSEER JE VOOR DE CAMERA?

Let op je houding tijdens een fotoshoot. Houd je rug recht en je schouders naar achteren. Houd je buik een beetje in, ook al ben je heel slank! Hakken laten het figuur van een vrouwelijk model mooi uitkomen. Als model moet je verschillende uitdrukkingen en poses kunnen tonen. Zorg dat je er op elke foto iets anders op staat. Beweeg je hoofd een beetje en draai je lichaam een stukje. Je hoeft niet altijd in de camera te kijken. Er net langs kijken kan ook mooi zijn! Er bestaan afbeeldingen met verschillende poses en uitdrukkingen die jou kunnen inspireren bij het poseren. Belangrijke tip! Oefen je uitdrukkingen en poses voor de spiegel! ModelHome organiseert fotoshootdagen en begeleidt modellen tijdens fotoshoots. 

Modelhome fotoshoots

Als je de foto’s hebt gekregen, kun je de beste uitkiezen voor je portfolio. Meestal gebruik je voor je portfolio hooguit drie foto’s uit één fotoshoot. Naast het begeleiden van modellen tijdens fotoshoots, verzorgt ModelHome ook trainingen voor catwalk en presentaties. Bekijk hier wat ModelHome de modellen nog meer te bieden heeft. Wil jij model worden? Word dan lid van ModelHome! 

ModelHome verzorgt trainingen voor fotoshoots, catwalk en presentaties. Wil jij model worden? Word lid van ModelHome!

 


Reacties (1)

500 tekens over

Cancel or

  • myy
    http://www.stone-islandestore.com/, http://www.nike-airmax.com.de/, http://www.nike-shoes.com.se/, http://www.christian-louboutin-shoes.com/, http://www.timberlandspaschere.fr/, http://www.nikerosherun.com.co/, http://www.mcm-handbags.org/, http://www.pulseraspandora.com.es/, http://www.pandora-charmscanada.ca/, http://warriors.nba-jersey.com/, http://www.scarpe-hoganshoes.it/, http://www.longchamp-outlet.com.co/, http://www.michaelkors.so/, http://www.reebok-shoes.co.uk/,

Tip om model te worden!

 

dutch model event

Portfolio Modelhome

 

blok-onder-M

Models ModelHome

 

Blok-onder-R