ModelHome koos tijdens het Dutch Model Event - Special Edition het Model van de Maand Maart!

Geschreven door Mariska Schokker.

Model van de Maand Maart31 maart was ModelHome aanwezig op het Dutch Model Event - Special Edition. Deze "Special Edition" was kleinschalig van opzet, maar een groot succes. 80 modellen kochten een ticket en volgden 3 verschillende workshops. Aan het eind van de dag werden er diverse wildcards uitgereikt waaronder die van Queen of The Benelux. Ook ModelHome deelde 8 cards uit en koos op deze bijzondere dag het "Model van de Maand Maart". 

Maak kennis met onze eerste Male-Model van de Maand!

MH: Gefeliciteerd met je titel ModelHome Model van de Maand! Wie ben je en wat doe je in het dagelijks leven?
Hi ik ben Smaiel Aznay. Mijn vrienden noemen mij Samuel, 26 jaar en ik ben net afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam voor bedrijfseconomie. Ik ben creatief, sociaal ingesteld en een echte doorzetter. Het ticket van het "Dutch Model Event" was een cadeau voor mijzelf omdat ik mijn doel, het halen van mijn diploma, heb bereikt.

MH: Je begint net als model. Wat heeft jou doen besluiten om modellenwerk te gaan doen?
Ik hou van art en vooral van mode, mijn familie en vrienden zeggen altijd dat ik gevoel voor mode heb. Mode is voor mij een manier van expressie. Bijvoorbeeld je manier van kleden vertelt heel veel over jouw persoonlijkheid en hoe je je voelt. Ik vind ook dat modellenwerk een manier van acteren is. Ik ben dol op acteren omdat ik mijn gevoelens dan kan laten zien, hetgeen je in het dagelijks niet altijd kunt.

fotoshoot 2 Modelhome modellennetwerk 2 Model van de Maand 1

MH: Wat verwacht je ervan en wat zou jij het leukst vinden om te doen?
Ik wil mensen inspireren en ook andersom dat ik word geïnspireerd door anderen. Ik zou het leuk vinden om met verschillende mensen te gaan werken met verschillende afkomsten en culturen.

MH: Heb je al wat ervaring als model?
Nee, maar wat grappig is, is dat ik meerdere keren werd gevraagd om iets met modelling te gaan doen, of door fotografen of door mensen die ik helemaal niet ken. Maar ik kon niet, ik wilde me eerst focussen op mijn studie en niet afgeleid worden door iets anders.

MH: Wat vond je van het Dutch Model Event - Special Edition?
Heel inspirerend voor mensen die van mode houden. En een goede mogelijkheid om mensen te leren kennen uit de modewereld.

MH: Welke workshop heb je het meeste aan gehad en/ of vond je het leukste?
De workshop "poseren voor de camera". Ik zou in de toekomst ook wel fotograaf willen worden omdat het leuk en creatief werk is.

MH: Ik (Mariska-redactie) vind dit soort evenementen altijd heel leuk omdat je veel mensen ontmoet, wat is jouw ervaring hiermee?
Wat ik net zei, het is heel leuk en inspirerend om nieuwe mensen te leren kenen en het belangrijkste is dat je van hun ervaring kunt leren.

MH: Wat doe je om "in shape" te blijven?
Ik leef heel gezond, ik drink nooit en ik rook nooit. Daarnaast houd ik, sinds ik klein was, heel veel van sporten. Qua voeding: ik hou van koken. Koken is voor mij gevoel en creativiteit. Ik eet veel groenten en fruit....ik snoep heel weinig, maar ik hou wel van witte melkchocolade.

MH: Als je 1 ding zou mogen veranderen aan jezelf, wat zou dat dan zijn en waarom?
Eerlijk gezegd niets, want het gaat niet om je uiterlijk maar vooral om je innerlijk. Want als je innerlijk mooi is, straal je dat uit en maakt dat je ook mooi qua uiterlijk.

Model 2 shootdagen Promotie model modellen 2

MH: Wie bewonder jij als model?
Ik weet niet of ik David Beckham als model mag noemen. Maar die man heeft zo een mooie uitstraling en stijl. Bovendien weet hij wat hij wil.

MH: Wat zijn je toekomstplannen/ dromen?
Eerlijk gezegd, geloof ik niet in dromen, maar in doelen. Waarvoor je je best moet doen om het te bereiken en als je een keer valt geeft dat niets ,maar probeer altijd weer op te staan.

MH: Smaiel ontzettend bedankt voor je leuke en inspirerende antwoorden!

Wil jij ook ModelHome Model van de Maand worden, maak dan een profiel aan op ModelHome en meld je hier aan om kans te maken op de verkiezing tot Model van de Maand.

Reacties (1)

500 tekens over

Cancel or

  • myy
    http://www.stone-islandestore.com/, http://www.nike-airmax.com.de/, http://www.nike-shoes.com.se/, http://www.christian-louboutin-shoes.com/, http://www.timberlandspaschere.fr/, http://www.nikerosherun.com.co/, http://www.mcm-handbags.org/, http://www.pulseraspandora.com.es/, http://www.pandora-charmscanada.ca/, http://warriors.nba-jersey.com/, http://www.scarpe-hoganshoes.it/, http://www.longchamp-outlet.com.co/, http://www.michaelkors.so/, http://www.reebok-shoes.co.uk/,

Tip om model te worden!

 

dutch model event

Portfolio Modelhome

 

blok-onder-M

Models ModelHome

 

Blok-onder-R