Dutch Model Event - Special Edition Interview

Geschreven door Monica Csizmarik.

Model31 maart was het Dutch Model Event - Special Edition. 80 modellen waren geselecteerd en konden zo meedoen aan leuke workshops zoals catwalk training, visagie workshops, en leren hoe te poseren voor de camera! Diverse bureaus waren aanwezig. Na Mika, is nu Aminanta aan het woord! 

Interview

Lees hier het verhaal van Aminanta en haar ervaring met het Dutch Model Event - The Special Edition!

Model Aminante

Wie is Aminanta?
Mijn naam is Aminanta en ik ben 18. In het dagelijks leven houd ik ervan om te lezen, shoppen en tv te kijken. Daarnaast werk ik in een winkel en vind ik het leuk om te werken als model.

Model1 Model3 Model6 Model8

Hoe ben je bij Dutch Model Event, - Special Edition terecht gekomen, wie heb je meegenomen en wat vond je ervan?
Zondag ben ik naar het Dutch Model Event – Special Edition geweest, en het was heel erg tof! Via de moeder van mijn vriend ben ik op het event terecht gekomen. En het beviel me zo erg dat ik in juni naar de grote editie ga! Ik heb meegedaan samen met het zusje van mijn vriend.

Wat vond je de leukste workshop? En wat zou jij graag op het Dutch Model Event willen zien in juni?
Ik heb heel erg veel gehad aan de vrije rondloop, catwalktraining en de workshop over poseren voor de camera. Ook al heb ik niks gewonnen, ik heb toch wel contacten gelegd met mua's en fotografen om mijn eigen netwerk uit te breiden. Ik heb mijn portfolio laten beoordelen door een professionele fotograaf, en mijn loopje verbeterd. Ik heb veel geleerd!

Wat doe je al in het modellenwerk en wat zou je graag willen bereiken?
Ik ben al een tijdje bezig om mijn portfolio op te bouwen en hoop eigenlijk wat grotere klussen binnen te halen. Het liefst mooie editorials, die dan worden gepubliceerd.

Wat is jou volgende stap in je modellencarrière?
Ik heb binnenkort weer een aantal shoots gepland, dus voorlopig ben ik erg druk!

Model2 Model4 Model5 Model7

Heb jij nog een tip voor de modellen op ModelHome en zien wij jou terug op het Dutch Model Event in juni?
Tip: niet wachten tot de kansen naar je toe komen, maar vergroot zelf je kansen!

Aminanta timmert al aardig aan de weg met haar modellencarrière! Wil jij net als Aminanta ook model worden en ook je portfolio aan fotografen en scouts laten zien? Kom dan op 9 juni naar het Dutch Model Event!

Reacties (1)

500 tekens over

Cancel or

  • myy
    http://www.stone-islandestore.com/, http://www.nike-airmax.com.de/, http://www.nike-shoes.com.se/, http://www.christian-louboutin-shoes.com/, http://www.timberlandspaschere.fr/, http://www.nikerosherun.com.co/, http://www.mcm-handbags.org/, http://www.pulseraspandora.com.es/, http://www.pandora-charmscanada.ca/, http://warriors.nba-jersey.com/, http://www.scarpe-hoganshoes.it/, http://www.longchamp-outlet.com.co/, http://www.michaelkors.so/, http://www.reebok-shoes.co.uk/,

Tip om model te worden!

 

dutch model event

Portfolio Modelhome

 

blok-onder-M

Models ModelHome

 

Blok-onder-R